Wie achter Extra Income Site zit

Ik ben Wim Groot Zwaaftink en woon in Heeten: een prachtig plaatsje in Salland. Na een leven lang werkzaam te zijn geweest in de automobielbranche als filiaalmanager voor Peugeot en accountmanager voor VW en Mazda, geniet ik nu van mijn pensioen en heb ik eindelijk voldoende tijd voor mijn grootste hobby: met de camper door Europa reizen. 


Extra inkomsten 

Hoewel ik een redelijk goed pensioen heb opgebouwd, merkte ik onderweg dat er toch altijd meer geld uit je portemonnee vliegt dan je begroot had. 

Tijd om een manier te vinden, waarmee ik extra inkomsten kon genereren, zodat ik kan blijven genieten van mijn vrijheid. Na een paar keer de deksel op mijn neus gekregen te hebben, kwam ik via mijn vriend Rens van Houte in aanraking met CashFX.

Dit is werkelijk een fantastisch programma waarmee je in korte tijd zelf je pensioen op kunt bouwen of extra inkomsten mee kan verdienen. En dankzij de lage rentes op dit moment is het ook nog eens een fijne manier om je spaargeld te beschermen.  

Inmiddels neem ik bijna twee jaar deel aan dit programma en kan ik onbezorgd genieten van mijn vrijheid met mijn camper.  

Ja, ik wil ook meer vrijheid! »CashFX in een notendop 


Ik begrijp dat je niet zomaar in zult willen stappen. Er wordt online namelijk door zoveel partijen gouden bergen beloofd, maar er zit behoorlijk wat kaf tussen het koren. Je kunt bij CashFX al beginnen met $300,- dus jouw risico is niet groot. Daarnaast is het goed om te weten dat: 


  • CashFX interessant is voor de passieve deelnemer en voor netwerkers. 
  • CashFX een uitermate transparant bedrijf is dat financieel gezond is.
  • Zowel het bedrijf, als de eigenaar Huascar Lopez, een onbeschreven staat van dienst hebben. 
  • Cash FX een beloningsplan heeft met ongekende mogelijkheden voor mensen die er extra werk van maken. 
  • Je altijd de controle over je geld hebt.  
  • Er een Nederlandstalige Facebook-groep is ter ondersteuning 


Wil jij je inkomsten aanvullen? 


Ben je benieuwd wat CashFX voor jou kan betekenen? Meld je dan gratis aan

Je mag ook contact met me opnemen. Ik neem vervolgens contact met je op om je meer te vertellen over de mogelijkheden van dit programma. Zo kun ook jij extra inkomen opbouwen!  

Privacy-beleid van Cash FX